Over ons

 

ML Lifestyle Products is een jonge onderneming die zich richt op de online verkoop van kwaliteitsproducten voor huis en tuin die jou levensstijl iets extra’s geven. Ons assortiment bestaat uit lifestyle producten voor de inrichting van je leefomgeving zoals onder andere design-meubels, stoelen, mooi vormgegeven tafels, bankstellen, kantoorinrichting, (industriële) verlichting, muurdecoratie, woonaccessoires en speciale geuren. ML Lifestyle Products heeft een eigen professionele webshop met een wisselend productaanbod. Doordat wij niet afhankelijk zijn van één leverancier kunnen wij jou als klant een gevarieerd en premium assortiment aanbieden. We werken uitsluitend samen met leveranciers in Nederland en België. Wij houden nagenoeg geen eigen voorraden aan. Hierdoor zijn wij in staat om producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Wij zien het als onze uitdaging om een mooie en blijvende bijdrage te leveren aan jou levensstijl. Wij nemen de ervaringen en adviezen van onze klanten serieus. Wij zullen er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen niet te schaden. Wij willen continu verbeteren zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Door deze manier van werken willen wij ons onderscheiden in de wereld van online verkopen.

 

Visie

ML Lifestyle Products is de online winkel voor jou huis- en tuin producten. Richt je woning in naar jou stijl, precies zoals jij dat wilt. ML Lifestyle Products wil graag tevreden klanten. Dit willen wij bereiken door het snel leveren van kwaliteitsproducten en door het verlenen van een goede service. Wij zijn er TO IMPROVE YOUR LIFESTYLE.

 

Missie

ML Lifestyle Products biedt jou een professionele en aantrekkelijke website zodat je een goede keuze kunt maken uit ons assortiment. De levering van woonartikelen zoals meubels neemt vaak meer tijd in beslag dan je als klant zou willen. Wij zorgen ervoor dat je snel je meubels in huis hebt. Wij willen dat je binnen 1 tot 3 werkdagen kunt genieten van het product van je keuze. ML Lifestyle Products biedt designmeubelen tegen scherpe prijzen en zorgt voor een goede en betrouwbare orderafhandeling.  

 

Contactgegevens

ML Lifestyle Products
Geervalk 22 (géén bezoek- en retouradres)
5554 MC Valkenswaard
[email protected]
+31 (0)6 15 36 07 35

KvK nummer: 74861638
BTW nummer: NL002404149B37 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »